Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boek!

Op deze pagina vind je foto's van lezers en ook wat zij zeggen over 'Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie'

+750 mensen lazen het boek ook!

Een absolute aanrader

-Kathleen Venderickx (dhr. prof. ing. hoogbegaafdheid)

 
M G Pool  mellegrpool@hotmail.com
20 dagen geleden 

kom het boek ophalen

Super leuk boek  beauvisser05@gmail.com
2 maanden geleden 

toen ik dit las wilde ik geen zelfmoord meer plegen.

Petula  petuul@gmail.com
3 maanden geleden 

Gefeliciteerd met je boek Hannah! Ik, hoogbegaafd en opgegroeid met een zis en moeder met vml aitisme, ben heel benieuwd naar jou verhaal.

Petra Spithost  petra@spithost.nl
3 maanden geleden 

Hallo Hannah,
Gefeliciteerd met je eerst boek! Lijkt me een hele klus om te doen en wat heerlijk dat het dan nu uitgekomen is. Ik beheer www.hb-webshop.nl, een webshop met veel boeken en materialen voor/over hoogbegaafdheid. Graag zou ik je boek daar in willen opnemen. Ik vermoed dat je/jullie het zelf uitbrengen (zag het niet bij het Centraal Boekhuis in het assortiment) en om die reden vraag ik ook geen marge. Gun je gewoon de extra exposure. Wanneer een klant het dan bij me besteld plaats ik (voor de klant) de bestelling op jouw website in de webshop. Wat zijn de kosten voor het boek en wat zouden de verzendkosten zijn die je berekend? (Bij mij is het zonder verzendkosten, maar die bereken ik dan mee en dat benoem ik er voor dit product even specifiek bij). Mocht je het leuk vinden om je boek in mijn webshop terug te zien hoor/lees ik dat graag. Veel succes met de verkoop hoe dan ook! groetjes Petra Spithost, +31614456467 www.hb-webshop.nl

Xander Verbeet  xander.verbeet@hotmail.com
3 maanden geleden 

Beste Hannah, Je boek van een onbegrepen gevoel waarbij het gevoel van schuld als een rode draad door je leven gaat andere zeker helpen. Ik hoop dat de wereld je verhaal snel ontdekt. Blijf de Hannah die ik zie en zoals ik die waarneem. Ik hoop dat jij deze steeds meer vanuit mijn waarneming ook in jezelf gaat voelen. Je kunt alles ;-)