Home       Over Hannah      Motivational Speaker      Solana Academie       Producten       Blog      Contact

De zon schijnt in iedereen. Ook in jou!

Word de beste versie van jezelf en ontdek wat jij nou écht leuk vindt!

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Hannah en welkom op mijn website! Heb je mijn YouTube-kanaal al gezien? Neem snel een kijkje!

Op mijn YouTube-kanaal plaats ik video's over persoonlijke ontwikkeling en over mijn 5-maanden project, waar ik in februari mee ben begonnen.


Mijn naam is Hannah Redlich  en vernoem mij overal naar mijn tweede naam, Solana  - wat zonneschijn betekent.
Ik ben in februari dit jaar begonnen met een project waarin ik vijf maanden zonder sociale media zou gaan leven, op uitzondering van YouTube. Ik deel mijn voorderingen van mijn project en breidt mijn kwaliteiten, hobby's en interesses uit. Ik verbeter en verander mijn levensstijl en ontdek steeds meer het belang van mijn hart en de weg naar mijn dromen en doelen toe.

Ik wil jou graag helpen!

Leer jezelf écht kennen, ontwikkel je kwaliteiten, breid je interesses uit en verbeter en verander je levensstijl. Affirmeer, mediteer, leer, ontdek en geniet.  Verlang en krijg wat je maar wilt! Ik hoop jou met mijn blogs en video's te inspireren! Ik ontwikkel cursussen en trainingen, trainingsdagen met interactieve theatershows die allemaal draaien om JOU! Jouw leven en jouw ontwikkeling.