Welkom bij Hannah Solana!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Klik op een van de knoppen in de slideshow van de banner of kies een optie uit het keuzemenu om doorgestuurd te worden.

Laatste YouTube video: 05-03-2023

Mijn naam is Hannah Solana. Ik ben auteur, zangeres, spreekster, (oud) musicalspeelster, model, vlogster, editor, youtuber, ondernemer, crewlid bij de theatershow Zeikwijf, enthousiast en leergierig. En op 16 februari 2023 haalde ik mijn certificaat van de NLP-Practitioner en daarmee met mijn 15 jaar de jongste van Nederland!

Op 01-11 kwam mijn autobiografie 'Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie' uit en mijn doel is om dat een bestseller te laten worden!! Wil jij me helpen, klik dan hier!

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een training en community voor thuiszitters, hoogbegaafden, kinderen en jongeren die vastlopen in het onderwijs en dreigen uit te vallen en ouders. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen, klik dan hier. Dan mail ik je als er meer informatie is!

Er komt een tweede boek!

AAAH! Afgelopen winter kwam mijn eerste boek uit. Wie had durven dromen dat er dit jaar een tweede zal verschijnen! Met heel veel liefde vertel ik je er meer over. Vind hier meer informatie over


Bekendmaking van mijn eerste boek!

Bron: Hannah Solana op YouTube, 21 september 2022


Bron: Hannah Solana op YouTube, 4 december 2022