PAULINE REDLICHHOME        OVER MIJ        SPREKEN        AANBOD        CONTACT

 

HOME            OVER PAULINE             WERK MET MIJ              CONTACT

Ken je het spelletje 'Koud, Lauw, Warm, Heet' ?

 

 

Bij ‘koud’ ben je ver weg, bij ‘heet’ heb je gevonden wat je zocht. 

Deze reis maak ik met ondernemers.

We gaan voor optimaal klantcontact met bestaande EN nieuwe klanten.
We zorgen dat vraag en aanbod elkaar vinden, zodat het klikt bij de juiste klanten en jouw producten / diensten verkocht worden zónder opdringerig gedoe.

 

Over Pauline Redlich:

Copywriter, Marketing Automation Strateeg en Sparring Partner

 

Mijn naam is Pauline Redlich, Ik hou met heel mijn hart van schrijven, ben altijd geïnteresseerd in de mensen om mij heen en help graag.
 
Ik focus op samen werken AAN je bedrijf, bedenk slimme oplossingen en maak werken leuker en makkelijker.
Dat doe ik bijvoorbeeld door mee te denken over verdienmodellen, het neerzetten van een efficiënte bedrijfsstructuur, klantenbinding, het schrijven van pakkende teksten en het automatiseren van (delen van) het klantcontact en de verkoop van producten/diensten. Zodat klanten altijd op tijd weten waar ze aan toe zijn, gemakkelijk kunnen kopen wat ze willen hebben en super tevreden zijn.

De ondernemer krijgt een automatisch systeem wat direct de waarde van zijn/haar bedrijf vergroot. Dit systeem is eigenlijk een extra verkoopmedewerker. 24 uur per dag, 7 dagen per week is online verkoop mogelijk. Ook als je zelf thuis op de bank zit of iets leuks doet met vrienden en familie. Altijd met het oog op blije klanten, fijne communicatie en meer winst onderaan de streep.

Ik kan je ondersteunen, jouzelf of je medewerker begeleiden en/of opleiden of alles uit handen nemen, Wat jij wilt. Vaak zet ik het systeem neer en draag het daarna geheel of gedeeltelijk over. Soms schrijf ik alleen een persbericht of bedenk een lezersactie. Het kan allemaal.
 
Ik werk met ondernemers waarmee het klikt. Die snappen dat online verkoop belangrijk is maar er zelf niet genoeg vanaf weten of er geen zin in of tijd voor hebben. Die gaan voor tevreden klanten, blije medewerkers (of samenwerkende ZZP-ers) en die zelf elke dag zin hebben om met hun bedrijf en toekomst bezig te zijn. Die samen willen kijken naar de best mogelijke manieren om bestaande klanten te bedienen en nieuwe klanten aan te trekken.

Je begon je bedrijf, deed dingen op een bepaalde manier, groeide, veranderde, en nog steeds doe je de dingen op dezelfde manier. Het wordt log, soms zelfs vervelend. Je kunt niet méér uren werken; niet méér geld verdienen in de tijd die je hebt...
Je bent misschien zelfs een beetje blind. Je doet wat nodig is, maar je creativiteit is ver te zoeken. Je hebt wel een verlanglijstje: “Als ik tijd heb, ga ik dat doen.” En “Ik wil dat nog steeds heel graag, maar het komt er niet van...”

Heb ik het over jou?
Bel me dan.

Dan gaan we samen slimmer werken.
En hou je meer over.
Op alle fronten.
 
Pauline Redlich
06 - 3034 9977

Je wilt méér klanten

Je wilt terugkerende klanten

Je wilt de waarde van je bedrijf vergroten