HOME      OVER MIJ        BOEK        AANBOD      CONTACT

 

Ik woon samen met mijn vrouw Pauline en onze dochter Hannah in de Achterhoek. Onze zoon Thomas woont niet meer thuis.

Pauline en ik komen beiden uit de Randstad, maar zijn kort na de geboorte van Thomas verhuisd naar de Achterhoek, waar we nog steeds in alle rust en met veel plezier wonen. 

Ik ben meer dan 20 jaar zelfstandig artiest (zanger, presentator) geweest en heb 3 albums op mogen nemen. Naast radio- en televisie-ervaring heb ik vaak in het buitenland opgetreden, bij de meest uiteenlopende gelegenheden en locaties. Van cruiseschepen tot theatershows, bruiloften en bedrijfsfeesten.

In 2010 kreeg ik hartproblemen en was wel ‘uitgefeest’. Ik wilde me richten op het coachen van jongeren en ben als eerste stap gaan werken als coördinator bij de Stichting Eigen Kracht, waarbij ik mensen en gezinnen met problemen (zoals eenzaamheid, scheiding, overlijden, ziekte) begeleidde bij het maken van een positief toekomstplan. In die hoedanigheid zag ik dat veel jongeren ongelukkig zijn.

Na een hartoperatie eind 2013 besloot ik te re-integreren in het onderwijs. Ik volgde de opleiding Jongerencoach en onderwijsassistent. Inmiddels werk ik al een aantal jaren op een MBO school in Arnhem en binnenkort rond ik de studie Omgangskunde af aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding sluit volledig aan bij mijn interesses en mijn doel om jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling naar een evenwichtige, gelukkige volwassene.

Daarnaast fotografeer ik graag (de natuurfoto's op deze website heb ik zelf gemaakt), zing en schrijf ik met veel plezier, hou ik van koken en lekker eten en trek ik zoveel mogelijk op met mijn gezin.