HOME      OVER MIJ        BOEK        CONTACT

 

Ik woon samen met mijn vrouw Pauline en onze dochter Hannah(15) in de Achterhoek. Onze zoon Thom ( 21) heeft zijn eigen appartement.

Pauline en ik komen beiden uit de Randstad, maar zijn kort na de geboorte van Thom verhuisd naar de Achterhoek, waar we nog steeds in alle rust en met veel plezier wonen. 

Ik ben meer dan 30 jaar zelfstandig artiest (zanger, presentator) en heb verschillende albums op mogen nemen. Naast radio- en televisie-ervaring heb ik vaak in het buitenland opgetreden, bij de meest uiteenlopende gelegenheden en locaties. Van cruiseschepen tot theatershows, bruiloften en bedrijfsfeesten.  Maar nog steeds treed ik op, al is de frequentie wat minder. 

In 2010 kreeg ik hartproblemen en moest het rustiger aan doen. Ik wilde me richten op het coachen van jongeren en ben als eerste stap gaan werken als coördinator bij de Stichting Eigen Kracht, waarbij ik mensen en gezinnen met problemen (zoals eenzaamheid, scheiding, overlijden, ziekte) begeleidde bij het maken van een positief toekomstplan. In die hoedanigheid zag ik dat veel jongeren ongelukkig zijn. Ik volgde daarna de opleiding Jongerencoach en onderwijsassistent.

Inmiddels werk ik een aantal jaren in het onderwijs en heb de studie Omgangskunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding sluit volledig aan bij mijn interesses en mijn doel om jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling, en samen zoekend naar diens kernkwaliteiten om uiteindelijk een evenwichtig - en hopelijk gelukkig - persoon te worden. 

Daarnaast fotografeer ik graag (de natuurfoto's op deze website heb ik zelf gemaakt), zing en schrijf ik met veel plezier, hou ik van koken en lekker eten en trek ik zoveel mogelijk op met mijn gezin.