Meer over mij te weten komen!

Mijn naam is Hannah Solana, aangenaam!

Mijn naam is Hannah Solana Victoria Redlich. Ik ben geboren op 3 juli 2007 in een klein plaatsje in Oost-Nederland. Ik heb een zes jaar oudere broer met autisme, Thom. Op dit moment woon ik samen met mijn moeder, Pauline Redlich (schrijfster, mediator, theatermaakster), en met mijn vader, Werner Redlich (auteur, zanger, docent, mediator). Sinds 2022 vallen onze drie bedrijven onder (de naam) Redlich Creaties.

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te vloggen voor mijn YouTube-kanaal, te zingen, te paardrijden, te lezen, te creëren, te brainstormen, te NLP-en en mezelf te uitdagen en ontwikkelen.

Op 3 februari 2021 heb ik voor vijf maanden lang mijn sociale media verwijderd om aan mijzelf te werken. En ik ben er dol op! Nu is het mijn doel om andere mensen en kinderen te inspireren door middel van spreken, zingen, mijn lifestyle video's en video's over mindset en het behalen van je doelen op mijn YouTube-kanaal Hannah Solana, en mijn boek 'Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie'. En ik ben hard bezig om dit op nog veel meer andere manieren te kunnen doen in de toekomst!

Op 1 november 2022 kwam mijn allereerste boek uit: Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie - Heel je jongere zelf voor het geluk van later. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een tweede boek. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

Q&A (laatste update: januari 2023)

Kun je jezelf omschrijven?

Ik en de mensen om mij heen omschrijven mij als zorgzaam, behulpzaam, eigenzinnig, leergierig, creatief, slim, vindingrijk, eigenwijs, enthousiast, grappig en een echte spring in het veld.

Wat vind je leuk om te doen?

Ik hou van zingen, vloggen, editen, zelfontwikkeling, goede (en waarom-)vragen stellen, ontwerpen, naaien en schrijven. Ik vind het leuk om te creëren en mijn leven draait voor een groot deel om muziek.

Wat is je missie?

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen en kinderen te helpen, inspireren en ontroeren. Voor nu door het spreken en via mijn boek en ik ben hard bezig om dit binnenkort op nog meer manieren te kunnen en mogen doen. Ik vind het belangrijk dat er gekeken wordt naar de kern en naar iemands kwaliteiten, en van daaruit verder. Later hoop ik me door middel van trainingen en coaching vooral te kunnen richten op kinderen uit het onderwijs en die thuiszitten wegens problemen met het onderwijs, en op gezinnen waar hoogbegaafdheid of autisme voorkomt.

Wat zijn je fave's?

Mijn favorieten op dit moment, januari 2023, zijn:

- Een keuze maken tussen liedjes kan ik echt niet. Ik heb ook niet een bepaald genre of zo. En als ik zing zijn dat denk ik Je hebt een vriend, Het licht dat ik nu zie, All I Want, Somewhere Only We Know, Another Love en Anyone.

- Mijn favoriete kleur, heel cliché, maar ik denk toch roze. Of iets met pastel, metallic of glitters.

- Mijn lievelingseten is pannenkoeken. En sindskort ook kippendij.

- Mijn lievelingsdrinken is thee. Het liefste zes koppen per dag.

- Mijn favoriete tv-programma is nu Wie is de Mol? uiteraard! En anders kijk ik heel erg graag naar Goede Tijden Slechte Tijden, want Limitless heb ik gebinge-wachted laatst.

- Mijn favoriete schoolvakken zijn Spaans en filosofie. Me encanta!

- Mijn favoriete boeken zijn denk ik toch wel Master Your Mindset en Atomic Habits, die heb ik laatst gelezen. Ja, en toch stiekem natuurlijk mijn eigen boek.

Hoe gaat het nu zonder sociale media?

Heel goed. Ik ervaar meer rust en ik mis het eigenlijk helemaal niet. Ben je benieuwd waar ik het over heb en wil je meer zien? Bekijk dan mijn YouTube-kanaal: Hannah Solana

Dit ben ik!

Bron: Hannah Solana op YouTube, 6 februari 2021


Foto: Werner Redlich, 3 juli 2022


Foto: Lobke Besselink, augustus 2022


Foto: Pauline Redlich, 28 oktober 2022