Mijn verhaal:

Mijn naam is Hannah Solana Victoria Redlich, en ik ben geboren op 3 juli 2007 in een knus plaatsje in Oost-Nederland. In mijn leven heb ik de prachtige en soms uitdagende ervaring gehad om op te groeien binnen een bijzondere familie. Ik heb een zes jaar oudere broer genaamd Thom, die de wereld ziet door de lens van autisme. Over onze dynamiek als broer en zus met twee tegengestelde en soms ook overeenkomende eigenschappen en verlangens, schreef ik mijn boek. Mijn vader is Werner Redlich, slagerzanger, auteur docent op een school voor kansarmere jongeren en jongerencoach en mijn moeder is Pauline Redlich, theatermaakster van Zeikwijf in Mantelzorgland, schrijfter en journaliste, en mediator.

De dingen die ikzelf heel leuk vind om te doen zijn schrijven, zingen, vloggen en editen voor op mijn YouTube-kanaal Hannah Solana, designen en kledingmaken. Ik ben in oktober 2022 gestopt met de middelbare school, maar dat betekent niet dat ik niet leergierig ben, want integenstelling! Afgelopen februari ben ik als jongste NLP-practitioner gecertificeerd, en ik volg nu de master. Daarnaast doe ik een thuisopleiding over imagocoaching en -styling.

Vroeger droomde ik er altijd al van om veel mensen te mogen bereiken met mijn creaties, en dat ik hen hulp kan bieden. Sinds een jaar zet ik me in voor gezinnen waarin hoogbegaafdheid en/of autisme in voorkomen, om zowel de individuen als het gezin te ondersteunen.


Ik heb gecreëerd wat ik zelf nodig had, en nu is het speciaal voor jou!

Over Hannah Solana:

In de hulp die ik je wil geven, richt ik me, naast het boek dat ik voor jou heb geschreven, op persoonlijke ontwikkeling en coaching (2:2-4) voor ouder(s) en kind(eren). Mijn focus ligt op kinderen met hoogbegaafdheid en/of autisme en thuiszitters, en hun ouders of hele gezin. Ik heb zelf meegemaakt hoe belangrijk het is dat er ook, en juist zelfs, aandacht en hulp wordt gegeven aan de leden van het gezin die temaken hebben met kind dat de wereld door een andere lens ziet of (daardoor) thuisblijft van school.

Mijn missie is om deze gezinnen te helpen om samen te groeien, elkaar beter begrijpen banden te herstellen en versterken, ondanks alle uitdagingen en onbegrip waarmee zij mee te maken hebben.


Bekijk hier wat ik wat ik voor jou kan betekenen