Wist je dat ik ook blogs schrijf?

Lees ze hieronder door erop te klikken!

November 2022

Niet alleen weten maar ook begrijpen

Afgelopen dinsdagavond had ik de boekpresentatie van mijn allereerste boek ‘Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie’. Tijdens het bedenken van een locatie en het brainstormen over hoe ik wilde dat alles eruit zou zien en verlopen, heb ik samen met mijn ouders besloten om mijn boekfeestje te vieren bij de dagbesteding van mijn broer.

Lees meer »
Oktober 2022

Ik voel me schuldig

Gisteren speelde mijn moeder haar theatershow ‘Zeikwijf’ in Varsseveld. Na de tweede pauze vroeg ze mij of ik iets wilde vertellen over hoe ik dit alles beleef, als ‘het zusje van...’

Lees meer »

Jij bent toch zo slim?

Mijn naam is Hannah. Ik ben vijftien jaar en vandaag deel ik met jullie een verhaal over mijn zes jaar oudere broer en mijzelf. Een perspectief waar je misschien nog niet eerder over gelezen hebt.

Lees meer »

De reden dat ik schrijf!

Zodra mijn vingers de toetsen raken, kom ik in een flow. Ik ben zo blij dat ik op deze jonge leeftijd al iets heb gevonden wat me zo gelukkig maakt! Ik vind het supercool om andere mensen te inspireren met wat ik schrijf en ik ben van plan dat nog heel lang te doen!


Als je benieuwd bent naar mijn blogs en naar mijn schrijfstijl en de manier waarop ik schrijf, lees dan hiernaast mijn blogs!


De onderwerpen van mijn blogs zijn aanvullend op mijn boek 'Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie - Heel je jongere zelf voor het geluk van later' en gaan over mijn huidige leven, hoogbegaafdheid, de show van mijn moeder, mijn boek en mijn broer met autisme.