Het boek waarmee al +850 gezinnen zijn geholpen,

ik schreef het speciaal voor jou!

Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie

Codes: KILDER als u in Kilder woont        of OPHALEN als u het boek ophaalt  

In ieder boek schrijf ik een persoonlijk bericht. Is het niet voor degene die het boek besteld heeft?

Schrijf de naam van degene voor wie het boek is, als 'Opmerking' bij het afrekenen of mail naar hannahsolana@hotmail.com

23,-  euro plus 5,00 euro verzendkosten

Beschrijving:

Het Hoogbegaafde Zusje in een Autisische Familie is een inspirerende autobiografie die het verhaal vertelt van Hannah Redlich, opgroeiend binnen een gezin waar alle aandacht en hulp naar haar broer met autisme ging. In deze meeslepende vertelling neemt Hannah de lezer mee op een reis door haar eigen leven, waarbij ze openhartig en eerlijk reflecteert op de uitdagingen en overwinningen die ze heeft ervaren.

Dit boek is een emotionele rollercoaster vol dagboekverhalen, dagelijkse gebeurtenissen en diepgaande overpeinzingen. Hannah deelt haar gedachten over vriendschap, integriteit, loyaliteit, onbegrip, (on)rechtvaardigheid, zelfheling, communicatie, omgang, doorzettingsvermogen en school. Ze peinst over wat 'normaal' betekent, schrijft een aangrijpende brief aan de leerplichtambtenaar, en stelt vragen die velen wellicht herkennen: waarom wordt hoogbegaafdheid niet gezien als een beperking, en wat betekent liefde als je liever zonder je broer zou zijn?

Dit boek is niet alleen een bron van inspiratie voor gezinnen die te maken hebben met autisme en hoogbegaafdheid, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en het overwinnen van obstakels. Hannah deelt haar persoonlijke reis met een oprechte en diepgaande stem, en biedt lezers een waardevolle kans om te leren, groeien en zichzelf te ontdekken.

Ontdek de kracht van veerkracht, empathie en doorzettingsvermogen in Het Hoogbegaafde Zusje in een Autistische Familie, een verhaal dat je hart zal raken en je zal inspireren om obstakels te overwinnen en te groeien, ongeacht de uitdagingen die het leven je biedt.

Het boek is verschenen bij:

NPO1 bij Humberto Tan

Tijd voor Max

Ministerie voor Volksgezondheid