HOME      OVER MIJ    BOEKEN    AANBOD    GRATIS   BLOG    CONTACT

Ben jij een leeuwin die vecht voor haar kind?


Mijn naam is Pauline Redlich

werd echtgenoot en vader zonder te weten dat hij autisme heeft.

Hij deelt zijn worstelingen en zoektocht om te genezen van zijn beklemmende denkwijze en leert autisten hoe ze de relatie met zichzelf en anderen kunnen verbeteren.

Werner gelooft dat begrip, verdraagzaamheid en het waarderen van elkaars moeite ervoor zorgen dat gezinnen kunnen standhouden.

Dit boek is een ode aan de liefde en de schoonheid die te vinden is in ieder mens.

Hollywood in Holland
Niets is wat het lijkt

Laat je meevoeren naar de wereld van de showbizz door Hollywood in Holland. Een tekstschrijver wordt onder verdachte omstandigheden dood in haar woning aangetroffen. Journalist René van Maanen duikt in het leven van het slachtoffer en raakt verstrikt in de glitter en glamour. Op meeslepende wijze laat auteur Werner Redlich, zelf jarenlang werkzaam geweest in de showbizz, zien hoe dun de lijn tussen waan en werkelijkheid is. Deze thriller wordt sinds vrijdag 10 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

‘Mijn leven is een puinhoop. Ik ben gescheiden, heb geen contact met mijn oudste kinderen en mijn carrière bestaat uit 12 ambachten en 13 ongelukken.

Ik voel mij vaak buitengesloten. Mensen vinden mij raar en begrijpen mij niet, terwijl ik hen juist niet begrijp. Zolang ik mij herinner loop ik al op mijn tenen en word ik ervan beschuldigd egoïstisch te zijn.

Hoe geweldig zou het zijn als jou niet hetzelfde overkomt of als jijzelf bij machte bent om dit te veranderen?