De Poorten naar Geluk en Wijsheid staan Altijd Open

Mijn nieuwste boek, 2023

Mijn andere boek

23,-  euro excl. verzending                          


Op dit moment ben ik hard aan het werken om mijn 2e boek 'De Poorten naar Geluk & Wijsheid staan altijd open' te lanceren.


De release-datum is nog onbekend, maar wij verwachten aankomende zomer. Bij het bestellen van mijn boek, ontvang je een e-mail als er meer informatie is over de lanceringsdatum en de boekpresentatie.


Je hoeft niet te wachten tot 1 januari, de eerste dag van de nieuwe maand of je verjaardag, want de poorten naar geluk & wijsheid staan namelijk altijd open. In dit boek vertel ik door middel van eigen verhalen en gebeurtenissen, over hoe je liefdevol kunt kiezen voor jezelf, overlevingsmechanise en groepsdruk, dankbaarheid, de eerste stappen in persoonlijke groei, hoe gewoonten zich vormen en hoe je deze kunt veranderen en in je voordeel kunt gebruiken, lange en korte termijnpijn- en geluk, NLP (neurolinguïstisch programmeren), geloofsovertuigingen, en de moed hebben om jezelf lief te hebben.

Hoeveel erger moet je leven nog worden voordat je gaat veranderen? De doorgang naar geluk, liefde, dankbaarheid en wijsheid is ieder moment van de dag geopend. Je hoeft niet te wachten. Je kunt op ieder moment van de dag besluiten dat het tijd is voor verandering. En dit boek geeft je een aantal handvatten.