Home      Over Hannah        Solana Academie      Producten        Blog       Contact

Mag ik me even voorstellen?

Hannah Redlich, ook wel Hannah Solana, aangenaam!


Hannah Redlich, is de naam.

 

Ik ben geboren op 3 juli 2007 in Nederland en woon samen met mijn ouders. Mijn oudere broer Thomas (19 jaar) is in augustus van 2019 verhuisd naar woongroep voor mensen met een geestelijke beperking. Zowel mijn vader als mijn broer hebben autisme en zowel ik als mijn moeder zijn hoogbegaafd. Ook is bij mij en mijn broer de diagnose ADHD vastgesteld. Ik weet dus hoe het is om "anders" te zijn. Maar dat maakt me niet minderwaardig.

 

Al vanaf jongs af aan heb ik mijn zaken goed op orde en weet ik wat ik wil. Toen mijn vader in 2010 hartproblemen kreeg, stond ons gezin op zijn kop. Ik was toen 3 jaar. Na mijn vaders operatie (in 2013) en onze verhuizing (ook in 2013), ging bij hem de knop om: 'Ik ga weer terug naar school!' zei hij, en dat deed hij. En zo zijn ik en mijn broer opgegroeid met de mentaliteit dat je nooit te oud bent om te leren en dat je ook niet te oud bent om je leven te veranderen.

 

Ik hou ervan om anderen te helpen, te inspireren en ze lessen bij te brengen. Ik was vrij jong al met mijn toekomst bezig en heb veel verschillende dingen geprobeerd, maar ik weet pas sinds kort wat ik later écht wil: andere mensen helpen een beter leven en een betere wereld creëren. Een coach dus! Daarbij komt ook nog eens dat ik enorm veel van de spotlight staan hou (denk hierbij aan zingen, dansen, dingen met films of in het theater) en ik heb een eigen YouTube-kanaal, waarop ik leerzame video's upload die ook met jouw toekomst te maken hebben. Biologische feiten, filosofie of dingen die te maken hebben met mensen en mensenkennis, hebben mijn interesse. Ik hou ervan om naar de verhalen van andere mensen te halen. Als je goed luistert, hoor je vaak inspirerende dingen en daar leer je zelf ook van!

 

Toen ik nog veel jonger was maakte ik wel eens een shirtje of een broek. Ik heb er hard voor gewerkt en ik ben superblij dat je nu in mijn webshop mijn eigen kleding, accessoires en boek kunt kopen! Dat vind je op de pagina "Aanbod".

 

Wat je ook "moet" weten van mij is dat ik hou van paarden, bewegen maar ook heel veel van eten. Ik heb ruim een jaar een eigen paard gehad en rij nu sinds een paar maanden 1x per week op een stal, waar ik les krijg van een goede instructeur. Wat ik zo mooi vind aan paarden is niet alleen het rijden zelf, maar ook hoe ze bewegen. De actie-reactie die ze geven en de enorm goede spiegels die paarden zijn. Hoe je aan sommige paarden van buiten duidelijk kunt zien dat ze zich niet fijn voelen, terwijl andere paarden weer enorme binnenvetters zijn. Iedereen reageert anders op welke situatie dan ook, en dat doen paarden ook. Naar mijn mening is dat enorm fascinerend.

 

Verder is het belangrijk om van mij te weten dat ik heel eigenwijs kan zijn, maar ik heb een goed luisterend oor en kan wel uren luisteren naar anderen. Ik vind het altijd interessant als mensen mij dingen vertellen over hun leven of over hun familie of verleden of baan. Enorm leerzaam en soms ook inspirerend, vind ik het.

 

Maar laat ik al de bovenstaande punten nou eens kunnen toepassen in één beroep: een veelzijdig levens-, geluks-, NLP- en paardencoach met een webshop en een eigen theatershow!

 

Op dit moment ben ik bezig met het oprichten van een groep mensen die mij willen en kunnen helpen met het uitwerken en behalen van mijn doelen. Kun jij me helpen? Neem contact met me op via "Contact"!

 

Ik hoop dat je me een beetje beter hebt leren kennen.

Ik ben Hannah, en wie ben jij?