Home   Over mij    Blog    Bestel Boek   Contact


Hannah Redlich, ook wel Hannah Solana, aangenaam!

Hee jij daar! Mijn naam is Hannah. Ik ben geboren op 3 juli 2007 en woon op dit moment samen met mijn moeder, (schrijfster, mediator en theatermaakster) Pauline Redlich, en mijn vader (schrijver, mediator, docent en zanger) Werner Redlich. Sinds 2022 vallen onze drie bedrijven onder (de naam) Redlich Creaties.

 

Ik ben sindskort auteur (bekijk hier mijn boek) en blogger bij Mantelzorgelijk (lees hier mijn blogs), daarnaast volg ik sinds eind augustus 2022 de practitioneropleiding van neurolinguïstisch programmeren, ben ik sinds oktober 2022 lid van de FVEIBES-community en ben ik vwo-scholier. Ik hou van zingen en het maken van mijn eigen kleding. Ik heb een YouTube-kanaal waar ik video's plaats over persoonlijke groei en ontwikkeling en vlogs over lifestyle.

 

Op dit moment ben ik druk aan het schrijven om nog meer boeken uit te geven en bereid ik een lezing voor die ik in 2023 ga geven. Momenteel stoom ik mezelf klaar om als coach, trainer en spreker aan het werk te gaan. Ik hoop door mijn jonge leeftijd andere volwassenen en kinderen te motiveren. Daarnaast wil ik gezins(leden)coaching doen voor gezinnen waarbij autisme of hoogbegaafdheid speelt.Q&A (laatste update: januari 2023)

Kun je jezelf omschrijven?

Ik en de mensen om mij heen omschrijven mij als zorgzaam, behulpzaam, eigenzinnig, leergierig, creatief, slim, vindingrijk, eigenwijs, enthousiast, grappig en een echte spring in het veld.

Wat vind je leuk om te doen?

Ik hou van zingen, vloggen, editen, zelfontwikkeling, goede (en waarom-)vragen stellen, ontwerpen, naaien en schrijven. Ik vind het leuk om te creëren en mijn leven draait voor een groot deel om muziek.

Wat is je missie?

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen en kinderen te helpen, inspireren en ontroeren. Voor nu door het spreken en via mijn boek en ik ben hard bezig om dit binnenkort op nog meer manieren te kunnen en mogen doen. Ik vind het belangrijk dat er gekeken wordt naar de kern en naar iemands kwaliteiten, en van daaruit verder. Later hoop ik me door middel van trainingen en coaching vooral te kunnen richten op kinderen uit het onderwijs en die thuiszitten wegens problemen met het onderwijs, en op gezinnen waar hoogbegaafdheid of autisme voorkomt.

Wat zijn je fave's?

Mijn favorieten op dit moment, januari 2023, zijn:

- Een keuze maken tussen liedjes kan ik echt niet. Ik heb ook niet een bepaald genre of zo. En als ik zing zijn dat denk ik Je hebt een vriend, Het licht dat ik nu zie, All I Want, Somewhere Only We Know, Another Love en Anyone.

- Mijn favoriete kleur, heel cliché, maar ik denk toch roze. Of iets met pastel, metallic of glitters.

- Mijn lievelingseten is pannenkoeken. En sindskort ook kippendij.

- Mijn lievelingsdrinken is thee. Het liefste zes koppen per dag.

- Mijn favoriete tv-programma is nu Wie is de Mol? uiteraard! En anders kijk ik heel erg graag naar Goede Tijden Slechte Tijden, want Limitless heb ik gebinge-wachted laatst.

- Mijn favoriete schoolvakken zijn Spaans en filosofie. Me encanta!

- Mijn favoriete boeken zijn denk ik toch wel Master Your Mindset en Atomic Habits, die heb ik laatst gelezen. Ja, en toch stiekem natuurlijk mijn eigen boek.

Hoe gaat het nu zonder sociale media?

Heel goed. Ik ervaar meer rust en ik mis het eigenlijk helemaal niet. Ben je benieuwd waar ik het over heb en wil je meer zien? Bekijk dan mijn YouTube-kanaal: Hannah Solana