December 2021

Loslaten is ook liefde

Van de week reed ik in de auto en zag twee kleine kinderen langs de kant van de weg staan. Het zag eruit alsof ze wilden oversteken, maar ik wist dat niet zeker.

Lees meer »

Duidelijkheid is veiligheid

“Mama, ik kan niet meer naar school!!!” roept mijn zoontje als hij mij tegemoet rent op het schoolplein. “Echt nooit meer!” zegt hij nogmaals, terwijl hij mij angstig aankijkt.

Lees meer »
November 2021

Ons zorgsysteem is verrot

De veertienjarige zoon van mijn beste vriendin Marieke heeft vergroeiingen aan beide grote en beide kleine tenen. Hij heeft daardoor veel pijn en moet geopereerd worden.

Lees meer »
Oktober 2021

Bureaucratie ten top

Weet je waar ik woest van word? Dat je kunt lullen wat je wilt maar dat dokters en hulpverleners nauwelijks naar je luisteren. Zo. Dat is eruit.

Lees meer »

Ik schrik van zijn blik; leeg, moe en verslagen

Oké, het besluit is genomen. Onze zoon gaat volgend schooljaar naar groep drie op een speciale basisschool in de Achterhoek. En wij gaan wonen -lees: een huis kopen- in de plaats waar de school staat. Zodat onze zoon niet met leerlingenvervoer mee hoeft.

Lees meer »

Tijgerjuf Audrey

Juf Audrey vocht als een tijgerin voor onze zoon. Om hem op een reguliere kleuterschool aan te nemen, na 1,5 jaar vroeg behandeling was uitermate moedig. Maar zij ging ervoor!

Lees meer »
September 2021